K-supermarket Kangasalalla siivous on olennainen osa asiakaskokemusta


On tavanomainen tiistaiaamu Kangasalan K-supermarketissa. Rullakot ja lavat tyhjenevät nopealla tahdilla ja hyllyt täyttyvät ottamaan vastaan päivän ensimmäiset asiakkaat. Osasto toisensa jälkeen valmistautuu tarjoamaan parastaan.

Kangasalan K-supermarket on niitä tunnettuja ”tavallista parempia ruokakauppoja”, kuten ketju itseänsä osuvasti kuvaa. Kangasalalla tämä näkyy muun muassa laajoissa valikoimissa sekä tuoreutta, laatua ja monipuolisuutta korostavassa esillepanossa. Samoin se välittyy lähiruuan läsnäololla, jossa kalatiski täyttyy aamuisin Längelmäveden kuhasta ja Suomen Leipuriliiton useaan kertaan palkitsema leipäosasto lähileipomoiden uunituoreista lämpimistä. Oman merkittävän jälkensä kaupan ilmeeseen jättää myös sen puhdas ja viihtyisä yleisilme, jossa kaiken keskiössä on hygieninen ja turvallinen ympäristö sekä tasalaatuinen puhtaanapito vuorokauden- ja vuodenajasta riippumatta.

Hämeen paras K-supermarket uskoo tinkimättömään laatuun

- Päämääränämme on olla alueeme paras päivittäistavarakauppa. Sen eteen teemme töitä 30 työntekijämme voimin. Joka osastolla, joka päivä – parastamme antaen. Tilojen tinkimätön puhtaus on tässä yksi tärkeä linkki, niin viihtyisyyden, mutta etenkin turvallisuuden takia. Wincleanin jäljiltä olemme voineet luottaa siihen, että työt hoituvat ripeästi ja ammattimaisin ottein, kertoo Hämeen parhaaksikin palkitun K-supermarketin kauppias Leena Lantta.

1.jpg

Kuva: Omakeittiön tuotevastaava Kati Aaltosella ja lihamestari Mika Minkkisellä on syytä hymyyn. Oiva-tarkastus on suoritettu ja siitä saatu käteen jälleen hymynaama ja erikoismaininta elintarvikehygienian osaamisesta.

Winclean on toiminut K-supermarket Kangasalan siivouksen kumppanina kesästä 2014 ja vastaa myymälän, kassojen ja aulan sekä varaston, kylmiöiden ja sosiaalitilojen puhtaanapidosta. Lisäksi Wincleanin vastuulle kuuluvat palvelutiskien sekä elintarvikkeiden käsittelytilojen puhtaanapito erillisten hygieniaohjelmien mukaisesti.

10 000 asiakasta viikossa ja pitkät aukioloajat näkyvät siivouksen viikkorytmityksessä, jolloin työ painottuu aamu- ja iltavuoroihin tarkkojen tehtäväkuvausten ja puhtaustasovaateiden mukaisesti.

- Siivouksen laatu näkyy selkeimmin meillä liha- ja kalapuolen tiskissä ja koneissa sekä ylipäätäänsä lihankäsittelytiloissa, jossa hygienia on kaiken A ja O. Korostetussa asemassa hygienisyys on myös salaattibaarissamme sekä lämminruokatiskissämme, jossa puhtaat näytteet ja omalaadunvalvonta ovat koko palvelun avainasia, kertoo omakeittiö -toiminnasta vastaava Kati Aaltonen, joka kauppiaan tavoin on ollut tyytyväinen kaupassa työskentelevien siivoojien ammattimaiseen työnjälkeen.

2.jpg

Kuva: Jatkuva omalaadunvalvonta ja osaava siivoushenkilökunta takaavat sen, että siivouksen taso pitää ja täyttää hygienia- ja turvallisuusvaateet joka päivä – ilman poikkeuksia.

Päivä Kangasalan K-supermarketissa jatkuu. Uudet kuormat saapuvat esillelaitettaviksi ja uuneista kohoava tuoksu muistuttaa lounasajan lähestyvän. Elämä tavallista paremmassa ruokakaupassa jatkuu – asiakasta palvellen.