Kanta-Hämeen Tuoretuotteella puhtaanapito tapahtuu elintarvikehygieniaohjelmaa tiukasti noudattaen


7 000 tuotteen valikoimat. 130 000 toimitusta vuosittain. Yli 1 200 asiakasta palveltavana. Siinäpä tiivistetysti Kanta-Hämeen Tuoretuotteen arkea. Arkea, jossa tilaukset ja toimitukset rullaavat ympäri vuorokauden kirjaimellisesti puutarhan portilta asiakkaiden lautaselle Hämeen ja Suur-Helsingin alueella.

Kanta-Hämeen Tuoretuote on Suomen johtavia perheyrityksenä palvelevia päivittäis- ja tuoretavaratukkuja. Asiakaskuntaan kuuluvat vaativat HoReCa-, suurkeittiö- ja vähittäiskaupan asiakkaat, joille laatu ja tuoreus ratkaisevat.

- Meillä Kanta-Hämeen Tuoretuotteessa jo pelkkä nimikin velvoittaa. Tilauksesta toimitukseen -rytmimme on 12/24h, jossa asiakkaillemme kelpaa vain paras. Tämä näkyy meillä sekä tuotteidemme korkeissa laatukriteereissä, että myös itse palveluna, jossa olemme paitsi nopeita, niin myös asiakaslähtöisesti palvelevia. Meillä on esimerkiksi oma esipakkaamo, jossa tilausten mukaan valmistuvat vähittäiskauppa-asiakkaillemme myyntivalmiit ja hinnoitellut hedelmä- ja vihannespakkaukset, kertoo Kanta-Hämeen Tuoretuotteen toimitusjohtaja Jari Harlin.

Tuoreesta tavarasta tarkka huoli

Kanta-Hämeen Tuoretuotteen oma esipakkaamo, suuret varastotilat, erilliset kylmäsäilytystilat ja temperoidut lähettämöt varmistavat sen, että logistiikka toimii ja tuotteet eivät seiso hyllyillä pitkään. Yrityksen yli 100 työntekijän voimin tavara liikkuu vauhdilla ”tilaus tänään – toimitus huomenna” -logistisella rytmillä, joka tuo omat vaateensa myös tilojen siivoukseen, jossa keskiössä on elintarvikehygieniaohjelman mukainen puhtaanapito, joka toteutetaan tilojen ja niiden käytön ehdoilla.

- Winclean on ollut siivouksemme kumppani jo yli kuuden vuoden ajan. Asiakassuhteen alussa tarkistimme luonnollisesti yrityksen luotettavuuden muilta alueemme suurilta referenssiasiakkailta. Valintaan vaikutti myös Wincleanin aktiivinen yhteydenpito ja selkeä tahtotila osoittaa meille elintarvikepuolen osaamisensa, taustoittaa siivouksen kumppanivalinnasta Jari Harlin.

Jari_Harlin.jpg

Kanta-Hämeen Tuoretuotteessa käytössä on siivouksen hygieniaohjelma, joka ohjaa päivittäistä ylläpitosiivousta tilakohtaisesti kellontarkkuudelle mitoitettuna. Kaikki kohteessa käytetyt siivouksen välineet ja aineet on koodattu ja luetteloitu, ja tilojen puhdistusvaiheet on kuvattu tarkoin. Myös itse siivoustyöstä vastaavat vain hygieniaohjelman hyväksytysti suorittaneet ammattitaitoiset siivoojat ja työn laatua valvotaan huolellisesti omavalvontakierroksin.

- Meiltä lähtee päivittäin noin 500 lähetystä. Se tarkoittaa, että kaiken on toimittava saumattomasti yhteen - myös siivouksen. Ei siis riitä, että siivouksessa osataan elintarvikehygienia, on osattava myös joka päiväisessä toiminnassa käyttää pelisilmää ja palvella. Wincleanilla tekninen laatu on ollut koko kumppanuutemme ajan kohdillaan, eikä siitä ole tarvinnut olla huolissaan. Myös se toinen puoli eli asiakaspalvelu on hoidettu hyvin ja tyytyväisyyttämme on varmennettu aktiivisesti ihan suoraankin kysymällä sekä kumppanuuspalavereiden kautta. Samoin myös antamamme palaute on hoidettu aina ripeästi ja positiivisin ottein eikä samaan asiaan ole koskaan tarvinnut palata uudelleen, summaa Jari Harlin.


Kanta-Hämeen Tuoretuotteen toimitusjohtaja Jari Harlin: ”Wincleanilla laatu on ollut kohdillaan ja se on näkynyt paitsi teknisessä osaamisessa, niin myös asiakassuuntautuneessa palveluotteessa.”