KOULUTTAUDU JA TYÖLLISTY RAKENNUSTEN LOPPUSIIVOOJAKSI WINCLEAN OY:LLE


Winclean Oy, Sasky ja TE-toimisto järjestävät yhteistyönä kouluttaudu ja työllisty-hankkeen helmikuussa 2020.

Koulutus on tarkoitettu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille, jotka haluavat oppia enemmän alasta ja ovat valmiina työskentelemään eri rakennuskohteiden loppusiivouksissa sekä muissa erikoissiivouskohteissa. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus työllistyä Winclean Oy:lle.

Siivooja1.jpg


Mitä koulutus sisältää?

Koulutus kestää kokonaisuudessaan neljä kuukautta. Koulutus alkaa 24.2.2020. Ensimmäisen kuukauden aikana luodaan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen osaamisen kehittymissuunnitelma. Kuukauden aikana suoritetaan myös hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä ympäristöpassi.

Koulutus sisältää teoriaopetusta sekä käytännön töitä Winclean Oy:n loppusiivouskohteissa. Koulutus koostuu kahdesta eri tutkinnon osasta: Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen, 15 osaamispistettä ja Rakennussiivouspalvelut, 30 osaamispistettä.

Tutustu tarkemmin koulutuksen sisältökuvaukseen osoitteessa https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/2257060.


Miten koulutukseen haetaan?

Lue koulutuksesta lisää ja hae koulutuspaikkaa TE-palvelujen sivuilta, tai hae suoraan koulutukseen alla olevasta linkistä.

Haastatteluun valitaan hakijat koulutushakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksesi huolella. Kerro meille hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut juuri rakennussiivoojan työtehtävistä sekä miksi sinä sovellut hyvin alalle.

TE-palvelut: https://koulutukset.te-palvelut.fi

Hae koulutukseen tästä!