Suositukset

Meitä suosittelevat niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Winclean on luotettava siivouspalvelu, jolle asiakaspalautteet ovat hyvin tärkeitä. Saamme palautetta asiakkailtamme heidän kanssaan tehtävien laatukierrosten aikana ja säännöllisesti toistuvilla asiakaskyselyillä. Kaikista tärkein palaute tulee usein arkisten kohtaamisten aikana, kun työnjohtomme piipahtaa työkohteissa tapaamassa niin asiakasta, kuin henkilökuntaamme. Haluamme olla helposti lähestyttäviä niin työnantajana kuin yhteistyökumppaninakin.

Työtekijöiden työtyytyväisyyttä mitataan työtyytyväisyyskyselyllä ja kehityskeskusteluilla. Kyselyistä saamamme tulokset käsitellään meillä huolella ja niissä esille tulleista seikoista tehdään aina jatkotoimenpiteitä. Olemme panostaneet erityisesti uusien työntekijöiden perehdytykseen ja kaikkien työntekijöiden jatkuvan oppimisen varmistamiseen.

Täällä on aina niin siistiä, kun vertaa muihin paikkoihin. Niin hyvin Winclean hoitaa hommat!
Kohde: Pirkanmaalainen huoltoasema. Asiakkaan palaute suoraan siivoojallemme.

Hän on ihan paras siivooja! Aina niin auttavainen ja ystävällinen.
Kohde: Hypermarket Tampere. Hypermarketin oman työntekijän huikkaamat terveiset marketin taustatiloja siivoavalle työntekijällemme.

Siivooja on kyllä loistava!
Kohde: Porrassiivous Tampere

Harvemmin tässä maailmassa jaellaan positiivisia palautteita, mutta nyt sellaistakin. Meillä oikein innostuttiin kun lattiat pestiin kunnolla. Työntekijät joukolla siirtelivät tavaroita ja tuoleja siivouksen tieltä pois, ja jälki oli hyvää. Kiitoksia!
Kohde: teollisuus Pirkanmaa

Aloitus kaupassa mennyt tosi hyvin ja toimintanne on lämminhenkistä. Olette helposti lähestyttäviä. Ei ole moitteen sijaa.
Kohde: kauppa Pirkanmaa

Isot kiitokset työntekijälle, joka kävi pesemässä parvekelasit ja olohuoneen ikkunan. Oli viä pyyhkinyt parvekkeella olevat pöydät. Ja ikkunat ja lasit olivat hyvin puhtaat. Parvekekaiteet myös pyyhkinyt. Aivan ihana ja todella hyvä siistijä!
Kohde: porrassiivouskohteessa sijaitsevan asunnon muuttosiivous

Kaikki sujuu hyvin!

Hain Wincleanille koska se oli minusta sopivan kokoinen yritys, ei mikään jätti, muttei ihan pienikään. Olen ollut tyytyväinen, monipuolisesti on ollut töitä tarjolla.

Winkkeli kysyi ja asiakkaamme vastasivat!

Jokaisessa Winkkeli nimisessä henkilöstölehdessämme on asiakasyrityksestä tehty haastattelu. Jutussa kysytään asiakkaalta, mikä heille on tärkeää siivousyritystä valitessa ja mihin he kiinnittävät siivouksessa erityisesti huomioita. On aina mielenkiintoista lukea erilaisia näkökulmia siivoukseen! Lue miten Winkkelille on vastattu.

Kuinka tärkeä osa kiinteistöjen hoitamista siivous on?

Erittäin tärkeä. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä kyselyllä ja siinä korostuu hyvä siivous. Lisäksi saamme asukkaita kohdatessamme paljon positiivista palautetta tämän talon siivoojasta. Siivoojamme on helmi!

Mitä erityistä toivotte teidän siivoojaltanne?

Hyvällä siivoojalla on niin sanottua pelisilmää. Erimerkiksi imuroinnin kanssa pitää malttaa odottaa, jos asiakas on juuri juttelemassa myyjän kanssa. Hyvä kommunikointi on tärkeää, meidän pitää osata kertoa ja siivoojan kysyä.

Miten mittaatte siivouksen laatua?

Asiakaskyselyissämme kysytään mielipidettä myymälän kokonaisvaikutelmasta, mihin kuuluu myös siivous. Tällä hetkellä kaikki toimii hyvin ja olemme siivoukseen tyytyväisiä.

Tarjoamme siivousasiakkaillemme siivouksen lisäpalveluja.
Kysy lisätietoja tai tilaa!

Pyydä lisätietoja tai tarjous!