Erikoissiivous

Tampereen talousalue

Monipuolista osaamista vaativiin kohteisiin

Erikoissiivous pitää sisällään tehtäviä, joissa osaaminen ja ammattitaito korostuu.

Erikoissiivousta kutsutaan meillä usein keikaksi. Keikkasiivous tai rakennussiivous on taas monien asiakkaidemme käyttämä nimitys. Erikoissiivous pitää sisällään hyvin monipuolisia siivousalan tehtäviä, missä osaaminen ja ammattitaito korostuvat.

Tampereen yksikkömme on pääasiallisesti keskittynyt rakennusten loppusiivouksiin. Tämä tarkoittaa vasta valmistuneen tilan siivoamista muuttovalmiiseen kuntoon. Työ on hyvin vaihtelevaa, kun tiimi siirtyy aina uuteen kohteeseen.

Erikoissiivouksen toimialue kattaa tällä hetkellä Tampereen talousalueen sekä ympäristökunnat ja sen myynnistä vastaa palveluesimies Milla Ärlig.

Esimerkkejä tehtävistä

  • rakennusten loppusiivous

  • rakennusaikainen siivous

  • peruspesut

  • perussiivoukset

  • P1-loppusiivous

  • ikkunoiden pesut

  • HydroPower puhdasvesijärjestelmä

  • SkyVac imurointi

  • raivaus

Rakennusten loppusiivouksia ja rakennussiivous

Rakennusten loppusiivous tarkoittaa valmiiseen rakennukseen tehtävää siivousta, ennen kuin tilankäyttäjät muuttavat sisälle. Rakennussiivousta taas tehdään samaan aikaan, kun rakentaminen on vielä käynnissä. Tällöin työhön kuuluu mm. pölynhallintaa ja suojausta.

Ikkunoiden pesu

Erikoissiivouksessa ikkunoita pestään ympäri vuoden. Työtä tehdään sekä liiketiloissa, että rakennustyömailla. Rakennuksilla ikkunat pestään sekä huoneistoissa että niiden ulkopuolella. Apuna pesussa voidaan käyttää saksinostinta, kuukulkijaa tai tikkupesuria.

Peruspesuja ja perussiivouksia

Peruspesu pitää sisällään lattioiden konepesua, vahan poistoja ja uusia vahauksia, sekä muita lattioiden pinnoituksia. Perussiivouksissa siivotaan koko tila ja tähän voi kuulua myös korkeiden paikkojen ylärakenteiden imurointia.

P1-loppusiivouksia

P1-loppusiivouksella tarkoitetaan rakennusten kokonaisvaltaista puhdistusta. Tällöin siivotaan myös piiloon jäävät rakenteet, esimerkiksi kattolevyn alle jäävät tilat. Työn laatu tarkistetaan geelimittauksella. Näin saavutetaan terveellinen ja turvallinen sisäympäristöä rakennuksen käyttäjille.

Tarjoamme siivousasiakkaillemme siivouksen lisäpalveluja.
Kysy lisätietoja tai tilaa!