Winclean tarjoaa laadukasta yrityssiivousta

Winclean Oy

Winclean on pirkanmaalainen perheyritys, jonka juuret johtavat jo yli 20 vuoden taakse. Olemme laadukasta yrityssiivousta tarjoava pitkän linjan yritys, jossa siivoojan työtä arvostetaan ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa halutaan jatkuvasti kehittää.

Yritys on perustettu vuonna 1994, kun yrityksemme nykyinen hallituksen puheenjohtaja Ilari Alajoki päätti lähteä yrittäjäksi vaimonsa Pirjo Alajoen kanssa ja syntyi Tampereen Aluesiivous Oy. Siivouksen valikoimaan kuuluivat heti alkuvuosista lähtien niin monipuoliset ylläpitosiivoukset, kuin rakennusten loppusiivoukset ja erikoispesutkin, ja yritys kasvoi Pirkanmaalla hyvää vauhtia. Vuonna 2004 kasvua vauhditettiin entisestään yritysostojen myötä, kun perheyrityksen riveihin hankittiin erikoissiivoukseen, kuten korkeanpaikan ikkunapesuihin, erikoistunut Winclean Oy. Sittemmin toiminta keskitettiin perheessä kokonaan Wincleanin nimen alle ja se laajeni vuosien saatossa kattamaan Pirkanmaan lisäksi myös Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen.

Tänään me Wincleanilla palvelemme yritysasiakkaitamme yli 200 siivoojamme voimin jo toisessa sukupolvessa. Olipa tarpeesi sitten toimiston viikkosiivous, ison teollisuusrakennuksen puhtaanapito tai rakentamisen aikainen erikoissiivous, me palvelemme ammattiylpeydellä ja sanojemme takana seisten. Aivan kuten jo silloin alkuaikoina.

Wincleanin tulevaisuus näyttää valoisalta, vaikka maailma ympärillämme tuo koko ajan haasteita selätettäväksi. Työ siivouksessa jatkuu joka päivä, riippumatta siitä mitä ympärillämme tapahtuu. Tätä viestiä haluamme viedä niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemmekin. Winclean hoitaa oman osuutensa sovitulla tavalla, huolehtien niin asiakkaistaan kuin työntekijöistäänkin. Markkinoilla on selkeä tarve laadukasta yrityssiivousta tarjoavalle yritykselle, joka pystyy huolehtimaan isoistakin kokonaisuuksista kadottamatta helppoa yhteydenpitoa asiakkaisiinsa.

Olemme hyvä työnantaja

Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen ja kehitämme jatkuvasti sisäistä viestintäämme. Videomuotoinen perehdytysmateriaali ja neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Winkkeli-henkilöstölehti on otettu hyvin vastaan. Työntekijöitä kannustetaan antamaan palautetta ja kehitysideoita.

Olemme luotettava kumppani

Olemme luotettava kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemmekin. Yhdessä asiakkaan kanssa sovituista toimenpiteistä pidetään kiinni. Silloinkin, kun maailma ympärillämme heittää hiekkaa rattaisiin, siivoustyö jatkuu. Wincleanin toiminnan vakaus luo turvaa niin henkilökunnalle kuin asiakasyrityksille.

Olemme laadukkaiden palvelujen tuottaja

Haluamme tuottaa laadukkaita palveluja. Siivouksen laatua seurataan meillä monella eri mittarilla. Teemme laatukierroksia sekä yhdessä asiakkaan kanssa, että oman työnjohtomme toimesta. Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset analysoidaan yhdessä työnjohtomme kanssa ja sitä kautta saadut tulokset ohjaavat toimintamme kehittämistä.

Olemme kehityksessä mukana

Siivoustoimialan tulevaisuus näyttää kiinnostavalta ja haastavalta. Siivoustyö ei katoa koskaan. Tulemme aina tarvitsemaan ihmisiä huolehtimaan ympäristömme siisteydestä ja viihtyvyydestä. Työntekijöiden saatavuuden varmistaminen sekä uusien siivousvälineiden ja menetelmien käyttöönotto ovat meille haasteita, joihin haluamme tarttua reippaalla otteella.

Luotamme tulevaisuuteen tarjoamalla laadukasta yrityssiivousta