Työpaikat

Hae mukaan meidän siivoustiimiimme!

-
-
-
-
Palveluohjaaja Tampere
-
Open application for cleaning work Pirkanmaa, Kanta-Häme, Hyvinkään talousalue
-
Avoin hakemus siivoustyö Pirkanmaa, Kanta-Häme, Hyvinkään talousalue
-

Työnhaku

Jos olet kiinnostunut työskentelemään siivousalalla, kannattaa lukea lisää! Winclean tarjoaa monipuolisia siivoustöitä erilaisissa yrityskohteissa niin Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa ja Hyvinkään talousalueella.

Yrityssiivouksen osalta kohteemme jakautuvat ylläpitosiivoukseen ja erikoissiivoukseen. Ylläpitosiivous tarkoittaa jatkuvaa siivousta esimerkiksi toimistossa, teollisuuslaitoksessa tai vaikkapa supermarketissa. Ylläpitosiivousta tehdään niin käsin- kuin erilaisia moderneja siivouskoneita apuna käyttäen. Erikoissiivous yksikkömme on keskittynyt rakennusten loppusiivoukseen, ikkunoiden pesuihin ja erilaisiin peruspesuihin.

Meille voit hakea tällä sivulla olevista avoimista työpaikkahakemuksista. Joudut täyttämään lyhyen hakemuksen, mutta takaamme, että täytettäviä kenttiä on vähän. Hakemuksessa kysytään sinun työnhakuasi helpottavia kysymyksiä.

Noudatamme työntekijöidemme suhteen aina kaikkia lakeja ja ohjeistuksia ja näin toimimme myös työnhaussa. Noudatamme henkilötietojen käsittelyä koskevia GDPR-ohjeistuksia. Siksi pyydämme sinua täyttämään tietosi kiinnostavan työpaikan kautta aukeavaan hakemuslomakkeeseen.

Jos kuitenkin haluat saada lisätietoa jostain tietystä paikasta, voit aina soittaa rekrypuhelimeemme, tai lähettää meille kysymyksen sähköpostilla. Rekrypuhelimen numero on 050 570 3399 ja sähköposti rekry@winclean.fi.

Perehdytys oli meillä vuoden 2022 kehitysprojekti. Olemme ottaneet käyttöön uusien työntekijöiden kanssa videomuotoisen alkuperehdytyksen. Näin varmistamme, että perehdytys on tasalaatuista, selkokielistä ja kattavaa. Perehdytysmateriaaliin on myös kiinnitetty erityistä huomiota, ja vaikka työkielemme onkin suomi, ovat tärkeimmät ohjeet tarjolla myös englanniksi.

Työnjohtotiimi huolehtivat uusien työntekijöiden työhönopastuksesta työkohteissa. Työssä aloittamisen sujuvuus on tärkeää sekä uuden työntekijän viihtyvyyden ja hyvinvoinnin että asiakasyritystemme tyytyväisyyden kannalta.

Jos olet jo työskennellyt siivoojana, hieno homma! Arvostamme suuresti aikaisempaa työkokemusta siivousalalta. Samoin kaikki alan koulutus on ehdottomasti mainitsemisen arvoista hakemusta täyttäessäsi. Kaikkein tärkein ominaisuutesi on kuitenkin oma asenteesi. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta siivousta ja toivomme löytävämme henkilöitä, jotka ajattelevat samoin.

Meillä yrityksemme johto ja lähes kaikki toimihenkilömmekin ovat joskus tehneet siivoustyötä. Monet palveluohjaajistamme ovat aloittaneet meillä normaalissa siivoustehtävässä ja edenneet siitä työurallaan eteenpäin. Siivousala tarjoaa monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä. Tule meille katsomaan, mitä voisimme sinulle tarjota! Voit hakea suoraan sinua kiinnostavaan tehtävään tai laittaa avoimen hakemuksen, jossa kerrot, millaisesta työstä olisit kiinnostunut.

If you are interested in us and the jobs that we have available, you can send your application throught here. You can apply to a specific job or send an open application. You can find both at the top of this page.

Our working language is finnish, but we do have employees that aren´t fluent in finnish language yet. All our supervisors speak english and our work instruction are in english to make sure that working in Winclean is easy and all the work can be done correctly.

If you have questions about the jobs that we have available, you can ask about them by sending an email to this address rekry@winclean.fi or by calling to our jobs-phone, number 050 570 3399.

Tarjoamme siivousasiakkaillemme siivouksen lisäpalveluja.
Kysy lisätietoja tai tilaa!

Pyydä lisätietoja tai tarjous!