Työpaikat

Hae mukaan meidän siivoustiimiimme!

Työnhaku

Jos olet kiinnostunut työskentelemään siivousalalla, kannattaa lukea lisää! Winclean tarjoaa monipuolisia siivoustöitä erilaisissa yrityskohteissa niin Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa ja Hyvinkään talousalueella.

Yrityssiivouksen osalta kohteemme jakautuvat ylläpitosiivoukseen ja erikoissiivoukseen. Ylläpitosiivous tarkoittaa jatkuvaa siivousta esimerkiksi toimistossa, teollisuuslaitoksessa tai vaikkapa supermarketissa. Ylläpitosiivousta tehdään niin käsin- kuin erilaisia moderneja siivouskoneita apuna käyttäen. Erikoissiivous yksikkömme on keskittynyt rakennusten loppusiivoukseen, ikkunoiden pesuihin ja erilaisiin peruspesuihin.

Kun haluat hakea meille töihin, tee hakemuksesi tämän nettisivun kautta. Tutustu avoimiin tehtäviimme, valitse sinulle sopivin ja klikkaa kohdasta hae paikkaa. Joudut täyttämään lyhyen hakemuksen, mutta takaamme, että täytettäviä kenttiä on vähän.

Noudatamme työntekijöidemme suhteen aina kaikkia lakeja ja ohjeistuksia ja näin toimimme myös työnhaussa. Noudatamme henkilötietojen käsittelyä koskevia GDPR-sääntöjä. Siksi otamme vastaan työhakemuksia vain työnhakujärjestelmämme kautta.

Jos kuitenkin haluat saada lisätietoa jostain tietystä paikasta, voit soittaa rekrypuhelimeemme, tai lähettää meille kysymyksen sähköpostilla. Rekrypuhelimen numero on 050 570 3399 ja sähköposti rekry@winclean.fi.

Meillä perehdytys on kaksivaiheinen. Ensin käydään läpi alkuperehdytys, missä käytämme apuna videoita. Näin varmistamme, että perehdytys on kaikille tasalaatuista, selkokielistä ja kattavaa. Alkuperehdytyksessä käydään läpi esimerkiksi työsuhdeasioita, työturvallisuusohjeita ja palkanmaksuun liittyviä seikkoja.

Perehdytyksen toinen vaihe on asiakaskohteessa tapahtuva työhön opastaminen. Tällöin sinut opetetaan kädestä pitäen omiin tehtäviisi. Työssä aloittamisen sujuvuus on tärkeää sekä uuden työntekijän viihtyvyyden ja hyvinvoinnin, että asiakasyritystemme tyytyväisyyden kannalta.

Vaikka työkielemme on suomi, ovat tärkeimmät ohjeet tarjolla myös englanniksi.

Jos olet jo työskennellyt siivoojana, hieno homma! Arvostamme suuresti aikaisempaa työkokemusta siivousalalta. Samoin kaikki alan koulutus on ehdottomasti mainitsemisen arvoista hakemusta täyttäessäsi. Kaikkein tärkein ominaisuutesi on kuitenkin oma asenteesi. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta siivousta ja toivomme löytävämme henkilöitä, jotka ajattelevat samoin.

Meillä yrityksemme johto ja lähes kaikki toimihenkilömmekin ovat joskus tehneet siivoustyötä. Esimerkiksi monet palveluohjaajistamme ovat aloittaneet meillä siivoojana ja edenneet siitä työurallaan eteenpäin. Siivousala tarjoaa monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä.

Tule meille katsomaan, mitä voisimme sinulle tarjota! Voit hakea suoraan sinua kiinnostavaan tehtävään tai laittaa avoimen hakemuksen, jossa kerrot, millaisesta työstä olisit kiinnostunut.

If you want to work with us, please send your application throught this page. Choose the job you are interested in, click apply and fill in the application.

We can only accept application throug this page, due to GDPR rules.

Our working language is finnish, but we do have employees that aren´t fluent in finnish language yet. Our supervisors speak english and our work instruction are in english to make sure that working in Winclean is easy and all the work can be done correctly.

If you have questions about the jobs that we have available, you can ask about them by sending an email to this address rekry@winclean.fi or by calling to our jobs-phone, number 050 570 3399. Do not send yours application throug email.

Tarjoamme siivousasiakkaillemme siivouksen lisäpalveluja.
Kysy lisätietoja tai tilaa!