Yrityssiivous

Pirkanmaa, Kanta-Häme, Hyvinkään talousalue ja Varsinais-Suomi

Laadukasta yrityssiivousta kaikille toimialoille

Yrityssiivous Wincleanilta luotettavasti ja ammattimaisesti

Winclean on keskittynyt yrityssiivouksiin ja asiakaskohteemme edustavat hyvin monenlaisia toimialoja. Yrityssiivouksissa tarjoamme sekä ylläpitosiivousta että erikoissiivousta. Laadukas ylläpitosiivous tarkoittaa jatkuvaa tiloista huolehtimista ammattilaisten laatiman siivoussuunnitelman mukaisesti, asiakkaan toiveet huomioiden. Erikoissiivoukset edistävät tilojen pitkäikäisyyttä, koska niissä kiinnitetään erityistä huomiota pintojen hoitotoimenpiteisiin ja kokonaisvaltaisiin suursiivouksiin.

Olemme ylpeitä laajasta toimialaosaamisestamme. Meidän vahvoja alueitamme ovat esimerkiksi toimitilojen siivoukset, kaupanalan siivoukset, teollisuussiivoukset ja taloyhtiöiden siivoukset. Meitä Wincleanilaisiä voit nähdä mm. kauppakeskuksissa, hypermarketeissa, kouluissa ja tuotantolaitoksissa. Perehdymme kohteisiimme huolellisesti ja tarjoamme asiakkaillemme juuri sitä, mitä heidän tilansa tarvitsevat.

Luotettavuus tarkoittaa meille montaa asiaa. Se pitää sisällään toiminnan luotettavuuden – sen, että siivous jatkuu, vaikka maailma ympärillämme jatkuvasti muuttuu ja heittää haasteita niin asiakkaiden, kun palveluntarjoajien eteen. Luotettavuus näkyy myös siinä, että teemme sen mistä olemme yhdessä sopineet. Asiakas määrittelee kanssamme haluamansa siivouksen tason ja voi luottaa siihen, että me hoidamme osuutemme sovitulla tavalla.

Laadukas siivous muodostuu oikein mitoitetusta siivouslaskennasta, erinomaisesta siivoussuunnitelmasta, toimivasta perehdytyksestä ja siivoustyönohjauksesta, sekä jatkuvasta toiminnan kehittämisestä. Ja erityisesti hyvistä siivoojista! Meillä laadunvalvontaa toteutetaan sekä asiakkaiden kanssa yhteistyössä että meidän omasta toimestamme. Laadukkaat työvälineet, modernit työtavat ja henkilöstön kouluttaminen takaavat laadun säilymisen myös tulevaisuudessa.

Winclean on tehnyt yrityssiivouksia jo yli 20 vuoden ajan. Olemme sopivan kokoinen suomalainen perheyritys ja pystymme ottamaan haltuun suuriakin kokonaisuuksia. Kehitämme koko ajan toimintaamme vastaamaan tämän hetken vaatimuksia niin työntekijöiden saannissa kuin itse työn tekemisessä.

Pitkä historiamme näkyy meillä sekä työsuhteiden että asiakassuhteiden pituudessa. Vanhimmat asiakassuhteet ovat alkaneet jo yrityksen ensimmäisten vuosien aikana. Niitä kehitetään edelleen yhdessä yritysten nykyisten vastuuhenkilöiden kanssa. Uskomme näiden pitkien yhteistyösuhteiden kertovan konkreettisesti siitä luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä, johon pyrimme joka päivä. Tänään ja tulevienkin 20 vuoden aikana.

Esimerkkejä asiakaskohteistamme

 • liikekiinteistöt

 • kauppakeskukset
 • urheiluhallit
 • liikuntatila

 • teollisuuslaitokset
 • oppilaitokset

 • isännöintitoimistot
 • tuotantolaitokset

 • toimistorakennukset
 • taloyhtiö

 • kaupat

 • autokaupat

Toimitilasiivous

Toimitila -sana on laaja, kuten on myös asiakasyritystemme kirjo. Laadimme siivoussuunnitelmat kuhunkin toimitilaan sopivaksi ja perehdytämme työntekijät siivoustyön laadukkaaseen toteuttamiseen. Seuraamme siivousalan kehitystä voidaksemme tarjota uusia, toimivia ratkaisuja.

Kaupan alan siivous

Kaupan alan siivouksessa työt vaihtelevat pikku kaupugin kaupasta suurkaupungin Hyper-markettiin. Isot kauppakeskukset pitävät sisällään sekä yleisiä tiloja että yksittäisen kauppiaan liiketiloja. Siivoojamme huristelevat siivouskoneillaan ihmisvilinän keskellä varmistaen, että ostoksilla käynti on aina miellyttävää.

Teollisuussiivous

Teollisuussiivoukseen liittyy usein turvallisuusmääräyksiä, joita myös siivoojamme noudattavat. Kypärä ja turvaliivi ovat meille työvälineitä samalla tavalla kuin lattianhoitokone tai ikkunakuivain. Työturvallisuuden pohjana toimivat kuhunkin kohteeseen laaditut, tarkat työohjeet.

Taloyhtiöiden siivous

Taloyhtiöiden siivouksesta monelle tulee mieleen ystävällinen siivoojaa pitämässä hyvää huolta kerrostalon rappukäytävästä. Taloyhtiöiden yleiset tilat, harrastustilat ja saunatilat kuuluvat usein myös siivoojiemme alueeseen. Ammattimainen siivooja tietää kikat hissikourun putsaamiseen ja ulko-ovien kiillotukseen.

Tarjoamme siivousasiakkaillemme siivouksen lisäpalveluja.
Kysy lisätietoja tai tilaa!